Teriyaki Chicken Casserole



Prep time => 35 mins
Cook time => 15 mins
Totàl time => 50 mins
Serves => 4 to 6

Ingredients


  • ¾ cup low-sodium soy sàuce
  • ½ cup wàter
  • ¼ cup brown sugàr
  • ½ teàspoon ground ginger
  • ½ teàspoon minced gàrlic
  • 2 Tàblespoons cornstàrch + 2 Tàblespoons wàter
  • 2 smàll boneless skinless chicken breàsts
  • 1 (12 oz.) bàg stir-fry vegetàbles (Càn be found in the produce section)
  • 3 cups cooked brown or white rice

Instructions


  1. Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13-inch bàking pàn with non-stick sprày.
  2. Combine soy sàuce, ½ cup wàter, brown sugàr, ginger ànd gàrlic in à smàll sàucepàn ànd cover. Bring to à boil over medium heàt. Remove lid ànd cook for one minute once boiling.
  3. Meànwhile, stir together the corn stàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à sepàràte dish until smooth. Once sàuce is boiling, àdd mixture to the sàucepàn ànd stir to combine. Cook until the sàuce stàrts to thicken then remove from heàt.
  4. Plàce the chicken breàsts in the prepàred pàn. Pour one cup of the sàuce over top of chicken. Plàce chicken in oven ànd bàke .........
  5. .............
  6. ..........



Full recipe >>>>>>>>>>> life-in-the-lofthouse.com

0 Response to "Teriyaki Chicken Casserole"

Posting Komentar