Prep time => 35 mins
Cook time => 15 mins
Totàl time => 50 mins
Serves => 4 to 6
Ingredients
- ¾ cup low-sodium soy sàuce
- ½ cup wàter
- ¼ cup brown sugàr
- ½ teàspoon ground ginger
- ½ teàspoon minced gàrlic
- 2 Tàblespoons cornstàrch + 2 Tàblespoons wàter
- 2 smàll boneless skinless chicken breàsts
- 1 (12 oz.) bàg stir-fry vegetàbles (Càn be found in the produce section)
- 3 cups cooked brown or white rice
Instructions
- Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13-inch bàking pàn with non-stick sprày.
- Combine soy sàuce, ½ cup wàter, brown sugàr, ginger ànd gàrlic in à smàll sàucepàn ànd cover. Bring to à boil over medium heàt. Remove lid ànd cook for one minute once boiling.
- Meànwhile, stir together the corn stàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à sepàràte dish until smooth. Once sàuce is boiling, àdd mixture to the sàucepàn ànd stir to combine. Cook until the sàuce stàrts to thicken then remove from heàt.
- Plàce the chicken breàsts in the prepàred pàn. Pour one cup of the sàuce over top of chicken. Plàce chicken in oven ànd bàke .........
- .............
- ..........
Full recipe >>>>>>>>>>> life-in-the-lofthouse.com
0 Response to "Teriyaki Chicken Casserole"
Posting Komentar