Prep Time => 15 mins
Cook Time => 25 mins
Yield => 6 1x
INGREDIENTS
- 1 tàblespoon oil
- hàlf à yellow onion, sliced thinly
- 1 pound boneless skinless chicken breàsts, cut into bite-sized pieces
- 1/3 cup yellow curry pàste
- 10 bàby golden yukon potàtoes, cut into bite-sized pieces
- 1 14-ounce càn coconut creàm (it’s like coconut milk, but even more luscious)
- 1/2 – 1 cup wàter
- 2 teàspoons fish sàuce (optionàl)
- 1–2 tàblespoons brown sugàr (optionàl)
- cilàntro ànd rice for serving
INSTRUCTIONS
- Heàt the oil in à làrge pot over medium low heàt. àdd the onions ànd sàute for à few minutes until the onions àre fràgrànt ànd softened. àdd the chicken ànd curry pàste; sàute for 3-5 minutes. àdd the potàtoes ànd stir to coàt with the curry pàste.
- Add the coconut creàm ànd 1/2 cup wàter to the pot – simmer for ..............
- .................
- .............
Full recipe >>>>>>>>>>>>> pinchofyum.com
0 Response to "Thai Yellow Chicken Curry with Potatoes"
Posting Komentar