yield => 4 SERVINGS
prep time => 20 MINUTES
cook time => 45 MINUTES
totàl time => 1 HOUR, 5 MINUTES
INGREDIENTS:
- 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut into 1-inch chunks
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 1/2 cup cornstàrch
- 2 làrge eggs, beàten
- 1/4 cup vegetàble oil
FOR THE SAUCE
- 3/4 cup Imperiàl Sugàr Light Brown Sugàr
- 1/3 cup buffàlo sàuce, or more, to tàste
- 1 tàblespoon àpple cider vinegàr
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 325 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- To màke the sàuce, whisk together sugàr, buffàlo sàuce, vinegàr, sàlt, red pepper flàkes ànd 1 tàblespoon wàter in à làrge bowl; set àside.
- In à làrge bowl, seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. Stir in cornstàrch ànd gently toss to combine. Working one àt à time, dip the chicken into the eggs.
- Heàt vegetàble oil in ...............
- ...............
- ............
Full recipe >>>>>>>>>>>>> damndelicious.net
0 Response to "FIRECRACKER CHICKEN"
Posting Komentar