FIRECRACKER CHICKEN



yield => 4 SERVINGS
prep time => 20 MINUTES
cook time => 45 MINUTES
totàl time => 1 HOUR, 5 MINUTES

INGREDIENTS:


  • 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut into 1-inch chunks
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 1/2 cup cornstàrch
  • 2 làrge eggs, beàten
  • 1/4 cup vegetàble oil

FOR THE SAUCE

  • 3/4 cup Imperiàl Sugàr Light Brown Sugàr
  • 1/3 cup buffàlo sàuce, or more, to tàste
  • 1 tàblespoon àpple cider vinegàr
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste

DIRECTIONS:


  1. Preheàt oven to 325 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. To màke the sàuce, whisk together sugàr, buffàlo sàuce, vinegàr, sàlt, red pepper flàkes ànd 1 tàblespoon wàter in à làrge bowl; set àside.
  3. In à làrge bowl, seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. Stir in cornstàrch ànd gently toss to combine. Working one àt à time, dip the chicken into the eggs.
  4. Heàt vegetàble oil in ...............
  5. ...............
  6. ............




Full recipe >>>>>>>>>>>>> damndelicious.net

0 Response to "FIRECRACKER CHICKEN"

Posting Komentar