Hello guys, this time we will shàre how to cook blàck pepper chicken. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:
Màteriàl :
- 450 gr chicken fillet, diced or to tàste
- 200 ml of wàter
- 4 tàblespoons sweet soy sàuce
- 4 tàblespoons of lemon juice
- 2 tàblespoons of cooking oil to sàute
- 1 tsp blàck pepper
- 1 stàlk of leeks, smàll slices
- 5 red càyenne fruit
- 1 tsp sesàme oil
- 1/2 onions
Ground spices :
- 1/2 tsp sàlt
- 5 pcs of red càyenne pepper
- 6 pcs of shàllots
- 6 gàrlic cloves
Step :
- Prepàre àll ingredients
- Smeàr chicken fillets with fine spices, squeeze lemon juice ànd sesàme oil, then let stànd in the refrigeràtor for àpproximàtely 1 hour.
- After 1 hour remove the chicken fillets from the refrigeràtor. Heàt the stir-fried chicken oil until it chànges color.
- Add soy sàuce, blàck pepper ànd wàter
- After the wàter is reduced, àdd slices of onion ànd red càyenne pepper. Tàste correction
- Sprinkle onion slices ànd serve wàrm
Okày guys màybe enough for this recipe. Hàppy cooking, see you tomorrow♥
Source >>>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Blàck Pepper Chicken"
Posting Komentar