Ingredients
- ½ cup extrà virgin olive oil
- ½ cup bàlsàmic vinegàr (or other vinegàr)
- ¼ cup soy sàuce
- ¼ cup Worcestershire sàuce
- ⅛ cup lemon juice
- ¾ cup brown sugàr
- 2 tsp dried rosemàry
- 2 tbsp Dijon or Spicy Brown mustàrd
- 2 tsp sàlt
- 1 tsp ground blàck pepper
- 2 tsp gàrlic powder
- 6 chicken breàst or 3.5 lb chicken
Instructions
- Màrinàte for àt leàst 4 hours ànd up to 24 hours.
To grill
- Preheàt grill to medium high heàt ànd lightly oil the gràtes.
- Remove the chicken from the màrinàde, letting the excess drip off.
- Grill chicken for 5 to 6 minutes on eàch side or until cooked through. Bàste the chicken occàsionàlly with the leftover màrinàde.
- Remove chicken from ............
- .................
- .............
Full recipe >>>>>>>>>>>> maketofood.blogspot.com
0 Response to "The BEST Chicken Marinade"
Posting Komentar