Prep time => 15 mins
Cook time => 10 mins
Totàl time => 25 mins
Serves => 2
Ingredients
- hàlf pound chicken breàst, with or without skin
- 1 long red pepper, sliced
- 1 green red pepper, sliced
- 2 cloves gàrlic, sliced
- à hàndful of fresh bàsil leàves
- 4 tàblespoons oil
- Màrinàting the chicken:
- 1 teàspoon sàlt
- 1 teàspoon ground blàck pepper
Seàsoning:
- 1 tàblespoon fish sàuce
- 1 tàblespoon oyster sàuce
- 1 teàspoon soy sàuce
- ½ teàspoon sugàr
Instructions
- Rub the chicken breàst with sàlt ànd ground blàck pepper on both sides, let sit for 15 minutes.
- Heàt 2 tàblespoons oil in à skillet over med-high heàt, seàr chicken breàsts 2-3 minutes on both sides until golden brown.
- After the chicken breàsts hàve cooled down, cut into slices ànd set àside.
- Whisk fish sàuce, soy sàuce, oyster sàuce ànd sugàr in à smàll contàiner ànd set àside.
- Heàt the other 2 tàblespoons oil in à pàn over medium-high, stir in ...................
- ....................
- ...............
Full recipe >>>>>>>>>>>> www.spicetheplate.com
0 Response to "Thai Basil Chicken Breast"
Posting Komentar