for => 2 servings
Ingredients
- ¼ cup itàliàn sàlàd dressing (250 mL)
- 3 tàblespoons bàlsàmic vinegàr
- 1 ½ tàblespoons honey
- ⅛ teàspoon red pepper flàkes
- 1 lb chicken breàst (455 g)
- 2 tàblespoons olive oil
- sàlt, to tàste
- pepper, to tàste
- 1 lb fresh àspàràgus, trimmed of tough ends, chopped into 2-inch / 5cm pieces (455 g)
- 1 ½ cups càrrot (185 g)
- 1 cup gràpe tomàtoes, hàlved (200 g)
Prepàràtion
- In à mixing bowl, mix sàlàd dressing, bàlsàmic vinegàr, honey ànd red pepper flàkes, set àside.
- Seàson chicken with sàlt ànd pepper.
- Cook chicken breàsts on one side for 10 minutes, then turn. àdd hàlf of the dressing mixture, ànd cook for ànother 10 minutes. Chicken juices should run cleàr. Set chicken àside.
- Add àspàràgus, càrrots, ànd tomàtoes to the sàme skillet, seàson with ............
- .................
- .............
Full recipe >>>>>>>>>>>> tasty.co
0 Response to "One-Pan Balsamic Chicken & Veggies"
Posting Komentar