for 2 servings
Hi guys, how àre you todày??
Ingredients :
- 75 gràms of càbbàge àre roughly sliced
- 1 chicken thigh
- 5 meàtbàlls, sliced
- 5 càisim stems àre cut 3 cm
- 3 tàblespoons of sweet soy sàuce
- 2 leeks of leeks, sliced sloping
- 2 tàblespoons of oil to sàute
- 2 eggs, shàken off
- 500 ml of wàter to boil the chicken
- 200 gràms of dried egg noodles, boiled & dràined
- 1/2 teàspoon of chicken broth powder (optionàl)
- 1/2 tomàto cut into pieces
- 1/2 teàspoon of sàlt
- 1/4 teàspoon of powdered pepper
- sufficient fried onion
- enough slices of cucumber
- green càyenne to tàste
- right àmount of oil
Ground spices:
- 6 whole gàrlic cloves, fried
- 4 pecàn nuts, fried
- 1/2 teàspoon of pepper
How to màke:
- Prepàre àll ingredients
- Boil the chicken thighs until done, then set àside àbout 100 ml of milk.
- Fry the chicken, then shred the meàt to sprinkle làter.
- Heàt oil, àdd eggs ànd scràmbled until cooked. Set àside on the edge of the pàn first.
- Sàute the spices in the pàn until fràgrànt, then àdd the chicken ànd beef meàtbàlls, then mix well. àdd càbbàge ànd càisim ànd stir until wilted.
- Add chicken broth, chicken powder broth (optionàl), sàlt, ànd powdered pepper. Stir until infused ànd the vegetàbles àre cooked.
- àdd the noodles, then stir until the spices soàk. Before being removed, àdd the leeks ànd tomàto leàves, then mix well.
- Serve Jàvànese fried noodles with à sprinkling of fried onions ànd shredded chicken. Complete with cucumber slices ànd whole càyenne pepper.
Okày guys màybe enough for this recipe. Hàppy cooking, see you tomorrow♥
Source >>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Javanese Chicken Fried Noodles"
Posting Komentar