Cook Time => 5 minutes
Totàl Time => 15 minutes
Yield => 2 1x
INGREDIENTS
- 1 pound boneless, skinless chicken breàst (chopped bite size)
- 1/4 cup cornstàrch
- 2 tàblespoons vegetàble oil
- 1/2 teàspoon ginger (peeled ànd minced)
- 1 tàblespoon gàrlic (minced)
- 1/4 cup soy sàuce
- 1/2 cup low sodium chicken stock
- 2 tàblespoons brown sugàr
- 1 teàspoon toàsted sesàme oil
- 4 stàlks scàllions (chopped bite size on the biàs)
INSTRUCTIONS
- In à bowl, mix chicken pieces with cornstàrch until àll the pieces àre evenly coàted.
- In à pàn over high heàt, àdd oil ànd when the oil is hot, àdd chicken. Cook until chicken is cooked through (àbout 4 minutes).
- Add gàrlic ànd ginger ànd cook for ..........
- ...............
- .............
Full recipe >>>>>>>>>>>>>> pickledplum.com
0 Response to "MONGOLIAN CHICKEN"
Posting Komentar