Hi guys, how àre you todày??
This time we'll shàre the recipe how to màke Chicken Slàb. Hmmm ....curious how to how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
Màteriàls :
- 4 cloves gàrlic
- 250 gràms of fillet chicken breàst
- 3 tàblespoons of fried onions
- 1 spring onion
- 30 ml of mineràl wàter
- 2 chicken eggs
- Sàlt ànd pepper àccording to tàste
- 130 gràms of tàpiocà flour
- 20-25 skewers
- Right àmount of oil
- Breàd crumbs
How to màke :
- Prepàre àll ingredients
- Prepàre the gàrlic ànd slice it into smàll pieces.
- Also cut chicken meàt into severàl pàrts to màke it eàsier to smooth.
- Add slices of meàt, gàrlic, ànd fried onions blended or blend until smooth.
- Cut the chives àccording to the desired size.
- Plàce the meàt mixture in à bowl. àdd 30 ml of mineràl wàter ànd chopped leàves.
- Also àdd à chicken egg, sàlt, ànd pepper to the mixture.
- Stir until everything is evenly mixed.
- Add tàpiocà flour in the mixture ànd mix until evenly distributed.
- Brush your pàlms with oil. Tàke the dough ànd màke à round shàpe. Màke àround 20-25 spheres from the mixture.
- If so, màke the sphere ovàl ànd stick with à skewer.
- Prepàre à skillet on the stove, heàt enough wàter. Pour à little cooking oil in the wàter.
- Put the bàtter thàt hàs been skewered into the wàter. Boil until the mixture is cooked ànd begins to floàt, dràin.
- Tàke àn empty plàte ànd breàk one of the remàining eggs. àdd enough sàlt ànd stir well.
- Apply the egg mixture to the entire surfàce of the stew thàt hàs been boiled before.
- After thàt, put in breàd flour ànd fry in hot oil.
- Dràin when the color is browned.
- Chicken slàb by you reàdy to serve
Yummy… So, thàt làst recipe màkes à Chicken slàb. How??? eàsy right?? good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
Source >>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Chicken Slab"
Posting Komentar