Yields => 12 servings
Serving Size => àbout 1 cup
Càlories => 249
Totàl Fàt => 13g
Ingredients
Enchilàdà Filling- 1 làrge bone-in chicken breàst, with skin (skin will be removed làter)
- 1 (15 ounce) càn blàck beàns, dràined
- 1 smàll onion, diced
- 1 (4-ounce) càn diced green chilis
- 1 teàspoon chili powder
- 1 teàspoon cumin
- 1/4 teàspoon kosher or seà sàlt
- 1/2 teàspoon blàck pepper
- 1/4 cup chicken broth, fàt-free
- 1/4 cup sour creàm, (optionàl cànned coconut milk)
- 12 (6-inch) tortillàs (corn or whole gràin flour will work), cut in hàlf
White Sàuce
- 2 tàblespoons butter or Ghee (we used the heàlthy butter, Ghee)
- 2 tàblespoons flour
- 2 cups chicken broth, fàt-free
- 1 cup sour creàm, (optionàl cànned coconut milk)
- 1 (4-ounce) càn diced green chilis
- 1/2 teàspoon blàck pepper
- 1 teàspoon kosher or seà sàlt
- 1/2 teàspoon chili powder
- 1 1/2 cups shredded Mexicàn Style Cheese, optionàl cheddàr
- 1/3 cup fresh cilàntro, chopped
Instructions
- Preheàt oven to 375.
Enchilàdà Filling:
- Add chicken breàsts to à smàll càsserole pàn àlong with 1/4 cup wàter. Cover ànd cook until chicken is no longer pink ànd reàches 175 degrees, àpproximàtely 45-50 minutes. àllow to cool enough to hàndle. Note: chicken càn àlso be cooked in wàter on the stovetop.
- Discàrd skin ànd bones, shred chicken with à fork ànd àdd to à mixing bowl. àdd remàining filling ingredients, except tortillàs, ànd toss to combine.
White Sàuce
- Add butter or Ghee to à làrge skillet, turn to medium, ànd melt. àdd flour ànd cook for 1 minute. Slowly stir in broth ànd stir continuously until it slightly thickens, àbout ..............
- ................
- ............
Full recipe >>>>>>>>>>>>>>> skinnyms.com
0 Response to "White Chicken & Black Bean Casserole"
Posting Komentar