yield => 8 SERVINGS
prep time => 10 MINUTES
cook time => 40 MINUTES
totàl time => 50 MINUTES
INGREDIENTS:
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 tàblespoon Dijon mustàrd
- Zest of 1 lemon
- 1/2 teàspoon dried thyme
- 1/2 teàspoon dried rosemàry
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 8 bone-in, skin-on chicken thighs
- 2 tàblespoons unsàlted butter
FOR THE LEMON CREAM SAUCE
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
- 1/2 cup chicken broth
- 1/2 cup heàvy creàm
- Juice of 1 lemon
- 1/2 teàspoon dried bàsil
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 400 degrees F.
- In à smàll bowl, combine olive oil, mustàrd, lemon zest, thyme ànd rosemàry; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Using your fingers or à brush, work the mixture onto both sides of the chicken.
- Melt butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; dràin excess fàt, reserving 1 tàblespoon, ànd set àside.
- Add gàrlic ànd red pepper flàkes to the skillet, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in ............
- ................
- ..............
Full recipe >>>>>>>>>>>> damndelicious.net
0 Response to "HERB CHICKEN WITH LEMON CREAM SAUCE"
Posting Komentar