PREP TIME => 10 MINUTES
COOK TIME => 25 MINUTES
TOTAL TIME => 35 MINUTES
SERVINGS => 4 PEOPLE
CALORIES => 502 KCAL
Ingredients
For The Chicken:- 1 làrge egg
- 2 tàblespoons lemon juice ((or juice of 1/2 à lemon))
- 2 teàspoons minced gàrlic
- 1/2 tàblespoon fresh chopped pàrsley
- 1/2 teàspoon eàch sàlt ànd pepper (, to seàson)
- 1/2 cup breàdcrumbs
- 1/3 cup fresh gràted pàrmesàn cheese
- 4 skinless ( boneless chicken breàsts (or thighs))
For The Veggies:
- 8-10 (1 pound | 500 g) bàby potàtoes, quàrtered
- 1/2 cup butter (, melted)
- 2 teàspoons minced gàrlic
- sàlt to tàste
- 1 pound | 500 g green beàns (, cut into thirds)
Instructions
- Preheàt oven to 200°C | 400°F. Lightly greàse à bàking trày / sheet with cooking oil sprày, or à light coàting of oil. Set àside.
- In à làrge bowl, whisk together the egg, lemon juice, 2 teàspoons gàrlic, pàrsley, sàlt ànd pepper.
- Dip chicken into egg mixture, cover ànd àllow to màrinàde in the refrigeràtor for 30 minutes to àn hour (if time àllows).*
- In ànother bowl, combine the breàdcrumbs with the pàrmesàn cheese.
- Dredge the egg coàted chicken in the breàdcrumb/pàrmesàn mixture, lightly pressing to evenly coàt.
- Plàce chicken onto the bàking sheet / trày ànd lightly sprày with cooking oil sprày. àrrànge the potàtoes àround the chicken in à single làyer. Mix ..................
- ....................
- ................
Full recipe >>>>>>>>>>>>> cafedelites.com
0 Response to "Sheet Pan Lemon Parmesan Garlic Chicken & Veggies"
Posting Komentar