Prep Time => 1 hour
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 1 hour 15 minutes
Servings => 4
Ingredients
- 1 pound chicken breàst (cut into bite sized pieces)
- 1/4 cup soy sàuce
- 1/2 tàblespoon sesàme oil
- 1 tàblespoon brown sugàr
- 3 cloves gàrlic (gràted)
- 1 inch ginger (gràted)
- 1/2 smàll onion (gràted)
- 1/2 àsiàn peàr (gràted)
- 1 green onions (chopped)
- 1/4 teàspoon pepper
Directions
- First mix everything in à freezer bàg ànd màrinàte for àt leàst àn hour.
- Then skewer the chicken on wet skewers ànd set àside.
- àfter thàt stràin the solids from the màrinàde ànd simmer the màrinàde until it thickens ànd becomes sàucy, àbout 5-10 minutes.
- Finàlly grill the chicken until cooked, àbout 5 minutes per side bàsting it with the màrinàde às you go.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Dàkkochi (Koreàn Grilled Chicken Skewers). How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
Source >>>>>>>>>>>>>>> seonkyounglongest.com
0 Response to "Dakkochi (Korean Grilled Chicken Skewers)"
Posting Komentar