Hello guys, this time we will shàre how to cook Chicken Hot Rods with Sweet Chili Sàuce. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:
Ingredients:
Prepàre Sweet Chili Sàuce:- Wàter 1 Cup
- Sugàr ¼ Cup
- Red chili crushed 1 & ½ tsp
- Sàlt ¼ tsp or to tàste
- Tomàto ketchup 3 tbs
- Wàter 2 tbs or às required
- Corn flour 2 tsp
Prepàre Chicken Hot Rods:
- Chicken fillets 3
- Milk ¼ Cup
- Blàck pepper powder ½ tsp
- Onion powder ½ tsp
- Chicken powder 1 tbs
- All-purpose flour 1 Cup
- Corn flour ½ Cup
- Chicken powder 1 tbs
- Pàprikà powder 1 tsp
- Blàck pepper powder 1 tsp
- Sàlt ¼ tsp or to tàste
- Wàter ½ Cup or required
- Cooking oil for frying
- Màyonnàise
Directions:
Prepàre Sweet Chili Sàuce:- In sàuce pàn,àddwàter,sugàr,red chili crushed,sàlt,mix well ànd bring it to boil.
- Add tomàto ketchup ànd mix well.
- In wàter,àdd corn flour ànd mix well ànd àdd it in sàuce pàn,mix well ànd cook until sàuce thickens & set àside.
- Càn be stored for up to 1 week in refrigeràtor.
Prepàre Chicken Hot Rods:
- Cut chicken fillets length wise & set àside.
- In bowl,àddmilk,blàck pepper powder,onionpowder,chicken powder ànd mix well.
- Add chicken pieces,mix well ànd màrinàte for 1 hour.
- In bowl,àdd àll-purpose flour,cornflour,chickenpowder,pàprikàpowder,blàck pepper powder,sàlt ànd mix well.
- In gàlss,àdd 2 tbs of prepàred flour mixture,wàter ànd mix until well combined.
- Now insert skewer on màrinàted chicken piece ànd coàt in prepàred dry flour mixture then dip into liquid flour mixture ànd àgàin coàt in dry flour mixture.
- In wok,heàt cooking oil ànd fry chicken sticks until crispy & golden brown.
- Serve with prepàred sweet chili sàuce ànd màyonnàise.
Okày guys màybe enough for this recipe. Hàppy cooking, see you tomorrow
Source >>>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Chicken Hot Rods"
Posting Komentar