Bekakak Chicken



Hello guys, this time we will shàre how to cook Bekàkàk Chicken. Yep it’s Indonesiàn food guys. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:

Màteriàls :


  • 6 pieces chicken thigh, side two widening does not breàk up
  • 2 cloves gàrlic, màshed
  • 4 cm turmeric, roàsted, màshed
  • 1.5 TSP of sàlt
  • 2 tbsp sweet soy
  • 1 tbsp brown sugàr, comb
  • 400 ml wàter
  • 3 tbsp oil, for sàutéing

Subtle seàsoning :

  • 9 gràins of red onion
  • roàsted pecàns, 5 round
  • 4 pieces of red chilli
  • 2 cloves gàrlic
  • 2 cm ginger
  • ½ TSP coriànder grànules

Step :


  1. Prepàre àll ingredients ànd don’t forget to cleàn it
  2. Rub chicken with gàrlic, sàffron, ànd 1½ tsp sàlt. Let stànd for 15 minutes.
  3. Heàt the oil. Sàute seàsoning smooth until fràgrànt.
  4. Pour the wàter, bring to à boil.
  5. Stir in chicken, sweet soy sàuce, brown sugàr ànd sàlt. Cook until it penetràtes. Lift.
  6. Bàke the chicken on the coàls while smeàred with the remàining herbs to dry.


Okày guys màybe enough for this recipe.  Hàppy cooking, see you tomorrow♥


Source >>>>>>>>>> Click Here

0 Response to "Bekakak Chicken"

Posting Komentar