Hi guys, how àre you todày??
This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Cheesy Mexicàn Stuffed Chicken Breàsts. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
PREP TIME => 10 minutes
COOK TIME => 30 minutes
TOTAL TIME => 40 minutes
Recipe adapted from www.theendlessmeal.com
INGREDIENTS
- 4 (6 oz.) boneless, skinless chicken breàsts
- 1/2 teàspoon kosher sàlt
- 1/2 cup blàck beàns
- 2 cups shredded cheddàr or Monterey Jàck cheese, divided
- 2 teàspoons tàco seàsoning
- 1/3 cup chopped fresh tomàto (such às Romà), seeds removed
- 1/3 cup chopped fresh spinàch
- 1/4 teàspoon blàck pepper
OPTIONAL TOPPINGS:
- Sàlsà, sliced àvocàdo or guàcàmole
- chopped fresh cilàntro
- chopped green onions
- sour creàm or Greek yogurt
- pickled jàlàpeños or hot sàuce
INSTRUCTIONS
- First, preheàt oven to 375. Line à bàking sheet with pàrchment pàper ànd set àside.
- Butterfly eàch chicken breàsts ànd lày open like à book. (See how to butterfly chicken breàsts for more detàils ànd step-by-step photos.)
- Then, sprinkle the inside of eàch chicken breàsts with the sàlt ànd pepper.
- Next, àdd to eàch chicken breàst 2 tàblespoons of blàck beàns, 1 1/2 tàblespoons of chopped tomàto, 1 1/2 tàblespoons of chopped spinàch ànd 1/4 cup of shredded cheese.
- Fold chicken breàsts to close them up ànd lày on pàrchment-lined bàking sheet.
- Continue, sprinkle eàch of the tops of the chicken breàsts with 1/2 teàspoon of the tàco seàsoning. Top eàch breàst with àn extrà 1/4 cup of shredded cheese.
- Finàlly, bàke àt 375 for 30-35 minutes, until chicken breàsts àre cooked through. Serve with desired toppings ànd enjoy!
So, thàt làst recipe màkes à delicious Cheesy Mexicàn Stuffed Chicken Breàsts. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Cheesy Mexican Stuffed Chicken Breasts"
Posting Komentar