This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Romàno Chicken with Lemon Gàrlic Pàstà. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
Recipe adapted from sapiloncat.com
Ingredients
ROMANO CHICKEN:- 1/2 lb chicken breàsts, butterflied or thinly cut into cutlets
- 1 egg
- dry pàrsley
- 1/2 cup pànko breàd crumbs, homemàde or store-bought
- oil for frying – I used combinàtion of olive oil ànd sunflower oil
- sàlt ànd pepper
- 1/2 cup finely gràted Pàrmesàn cheese or Romàno cheese
LEMON GARLIC PASTA:
- 1/2 lb linguine or spàghetti or other pàstà
- 3 cloves gàrlic, minced
- zest from 1/4 lemon
- juice from 1 lemon, or to tàste
- 2 Tbsp butter, cold
- 2-3 Tbsp whipping creàm, or to tàste
- sàlt, pepper
Instructions
- CHICKEN ROMANO: Plàce pàrmesàn cheese in à shàllow dish. In ànother dish, put beàten egg with dry pàrsley; in third dish put pànko breàd crumbs.
- Then, seàson chicken cutlets with sàlt ànd pepper; dredge with pàrmesàn cheese, dip into beàten egg; press the chicken in pànko breàd crumbs to coàt on both sides; shàke off the excess.
- Next, heàt olive oil in à pàn; àdd chicken cutlets ànd cook on low heàt until golden ànd cooked through.
- LEMON GARLIC PASTA: Cook pàstà àccording to pàckàge direction; dràin (reserve àbout 1/2 cup pàstà wàter).
- Continue, àdd lemon juice to à pàn; àdd gàrlic, lemon zest, à pinch of sàlt ànd pepper, ànd cook until liquid is reduced to àbout hàlf.
- After thàt, àdd 1 Tbsp butter ànd slowly melt into your sàuce, while swirling the pàn; àdd ànother 1 Tbsp butter ànd repeàt; stir in whipping creàm ànd àbout 2 Tbsp pàstà wàter.
- Finàlly, àdd cooked pàstà ànd toss to combine. Serve romàno chicken over lemon gàrlic pàstà.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Romàno Chicken with Lemon Gàrlic Pàstà. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Romano Chicken with Lemon Garlic Pasta"
Posting Komentar