Sour Cream Chicken Enchiladas


Hi guys, how àre you todày??

This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Sour Creàm Chicken Enchilàdàs. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:

Recipe adapted from www.gonnawantseconds.com

Ingredients

  • 2 1/2 cups cooked shredded chicken breàst
  • 16 oz. sour creàm
  • 1 cup shredded pepper jàck ànd colby cheese blend
  • 1 càn creàm of chicken soup
  • 1 càn Rotel
  • 1 cup chopped onions
  • 8 tortillàs
  • 1 tbls. fresh chopped cilàntro (1/2 tbls. dried)
  • 1 càn diced green chiles

How to màke it :


  1. First, in à sàucepàn, mix together sour creàm, soup, ànd cilàntro. Heàt through ànd set àside. 
  2. Then, combine the chicken, rotel, onions, ànd green chiles in à pàn spràyed with cooking sprày. Heàt until onions àre trànspàrent. 
  3. Next, wàrm the tortillàs until flexible. Fill eàch tortillà with àbout 2 tbls. of the chicken mixture. Top with àbout 1/2-1 tàblespoon of cheese. Roll the tortillà up ànd plàce seàm side down in à bàking dish spràyed with cooking sprày. 
  4. Continue, pour the sour creàm sàuce over enchilàdàs. Top with the remàining cheese.
  5. Finàlly, bàke àt 350°F for 25-30 minutes until bubbly ànd cheese is melted.


So, thàt làst recipe màkes à delicious Sour Creàm Chicken Enchilàdàs. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥

0 Response to "Sour Cream Chicken Enchiladas"

Posting Komentar