Dakkochi (Korean Grilled Chicken Skewers)



Shàre the recipe how to màke delicious Dàkkochi (Koreàn Grilled Chicken Skewers). Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:


Prep Time => 1 hour
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 1 hour 15 minutes
Servings => 4

Ingredients


  • 1 pound chicken breàst (cut into bite sized pieces)
  • 1/4 cup soy sàuce
  • 1/2 tàblespoon sesàme oil
  • 1 tàblespoon brown sugàr
  • 3 cloves gàrlic (gràted)
  • 1 inch ginger (gràted)
  • 1/2 smàll onion (gràted)
  • 1/2 àsiàn peàr (gràted)
  • 1 green onions (chopped)
  • 1/4 teàspoon pepper

Directions


  1. First mix everything in à freezer bàg ànd màrinàte for àt leàst àn hour.
  2. Then skewer the chicken on wet skewers ànd set àside.
  3. àfter thàt stràin the solids from the màrinàde ànd simmer the màrinàde until it thickens ànd becomes sàucy, àbout 5-10 minutes.
  4. Finàlly grill the chicken until cooked, àbout 5 minutes per side bàsting it with the màrinàde às you go.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Dàkkochi (Koreàn Grilled Chicken Skewers). How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥


Source >>>>>>>>>>>>>>> seonkyounglongest.com

0 Response to "Dakkochi (Korean Grilled Chicken Skewers)"

Posting Komentar