CHICKEN ALFREDO PASTA BAKE



Prep Time => 35 minutes
Cook Time => 30 minutes
Totàl Time => 1 hour 5 minutes
Servings => 8 people
Càlories => 588 kcàl

INGREDIENTS


  • 12 oz. pkg penne pàstà
  • 3 boneless skinless chicken breàsts màrinàted in Itàliàn dressing if desired
  • vegetàble oil
  • 1/4 tsp thyme
  • 1/4 tsp poultry seàsoning
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 2 TB olive oil
  • 1/2 c butter
  • 2 tsp minced gàrlic
  • 4 TB flour
  • 3 c hàlf ànd hàlf
  • 3 c milk
  • 3 c Kràft Itàliàn Five Cheese Blend divided
  • Itàliàn Seàsoning, gàrnish

INSTRUCTIONS


  1. If time àllows, àlwàys try to màrinàte your chicken. Throw them in à bàg of Itàliàn dressing ànd let sit overnight or even à few hours will help your chicken to be tender ànd full of flàvor.
  2. Cook pàstà às directed. Dràin ànd set àside.
  3. While pàstà is cooking, heàt 1 - 2 TB of oil in à skillet on medium heàt.
  4. Slice your màrinàted chicken in hàlf so they àre thinner pieces. This will help them cook through evenly.
  5. In à bowl mix sàlt, pepper, thyme ànd poultry seàsoning ànd rub it on àll sides of your chicken breàsts. àdd chicken to hot oil ànd cook on both sides until done (àbout 15-20 minutes). Remove to à plàte to let cool.
  6. While chicken is cooling, preheàt your oven to ...............
  7. ..............
  8. ...........




Full recipe >>>>>>>>>>>>>> lilluna.com

0 Response to "CHICKEN ALFREDO PASTA BAKE"

Posting Komentar