Spàghetti Càrbonàrà



Hello guys, this time we will shàre how to cook Spàghetti Càrbonàrà. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:

Màteriàls :


  • 200 gràms of spàghetti
  • Liquid-milk 200 ml
  • Butter/màrgàrine-1 tbsp
  • Gàrlic, chopped--2 cloves
  • Onions, chopped-1/2 grànules
  • Smoke beef, thinly sliced-2 sheets
  • Eggs, shàke off-1 gràin
  • Cheddàr cheese, gràted-50 gràms
  • Pepper powder – 1/2 tsp
  • 1/2-tsp oregàno
  • 1/2 sàlt-TSP
  • Cornstàrch, dissolve with little wàter-1/2 tsp

Topping:

  • Cheddàr cheese, gràted-to tàste
  • To tàste pàrsley leàves

Step:


  1. In à sàucepàn, boil the spàghetti until àldente. Lift ànd dràin. Set àside.
  2. Sàute gàrlic ànd Chutney with màrgàrine until fràgrànt.
  3. Enter the smoke beef. Mix well.
  4. Pour the liquid milk pàrt ⅔. Mix well.
  5. Stir in cheese, oregàno, sàlt, pepper, ànd sàlt. Mix well. Correction it feels.
  6. Pour the cornstàrch solution. Mix well.
  7. Enter the spàghetti. Mix well.
  8. Whisk the eggs ànd pour the remàining liquid milk. Stir ànd cook briefly over low heàt until gràvy is so creàmy. Lift.
  9. Reàdy to be served with à sprinkling of gràted cheese ànd pàrsley.



Okày guys màybe enough for this recipe.  Hàppy cooking, see you tomorrow ♥

Source >>>>>>>>>> Click Here

0 Response to "Spàghetti Càrbonàrà"

Posting Komentar