Hello guys, this time we will shàre how to cook Spàghetti Càrbonàrà. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:
Màteriàls :
- 200 gràms of spàghetti
- Liquid-milk 200 ml
- Butter/màrgàrine-1 tbsp
- Gàrlic, chopped--2 cloves
- Onions, chopped-1/2 grànules
- Smoke beef, thinly sliced-2 sheets
- Eggs, shàke off-1 gràin
- Cheddàr cheese, gràted-50 gràms
- Pepper powder – 1/2 tsp
- 1/2-tsp oregàno
- 1/2 sàlt-TSP
- Cornstàrch, dissolve with little wàter-1/2 tsp
Topping:
- Cheddàr cheese, gràted-to tàste
- To tàste pàrsley leàves
Step:
- In à sàucepàn, boil the spàghetti until àldente. Lift ànd dràin. Set àside.
- Sàute gàrlic ànd Chutney with màrgàrine until fràgrànt.
- Enter the smoke beef. Mix well.
- Pour the liquid milk pàrt ⅔. Mix well.
- Stir in cheese, oregàno, sàlt, pepper, ànd sàlt. Mix well. Correction it feels.
- Pour the cornstàrch solution. Mix well.
- Enter the spàghetti. Mix well.
- Whisk the eggs ànd pour the remàining liquid milk. Stir ànd cook briefly over low heàt until gràvy is so creàmy. Lift.
- Reàdy to be served with à sprinkling of gràted cheese ànd pàrsley.
Okày guys màybe enough for this recipe. Hàppy cooking, see you tomorrow ♥
Source >>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Spàghetti Càrbonàrà"
Posting Komentar