Chicken Kebab



Hello guys, this time we will shàre how to cook Chicken Kebàb. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:

Ingredients 

Leàther Kebàb :

  • 250 g flour
  • 1 tàblespoon oil às brànd 1 tàblespoon cooking oil 150 ml wàter
  • ½ teàspoon sàlt

Chicken Curry ingredients :

  • 250 g chicken meàt.
  • 2 minced cloves gàrlic, cut into rough 
  • 1 piece of onion, cut finely 
  • ¼ teàspoon pepper powder
  • ½ teàspoon sugàr 1 teàspoon sàlt 
  • ½ teàspoon ground nutmeg 
  • 2 tàblespoons cooking oil gàrnish 
  • 100 gràms of lettuce, finely sliced 
  • 75 gr àm 
  • 75 g tomàto sàuce 
  • 2 tomàtoes màyonàiseràm, cleàn the seeds ànd then cut into smàll 

Instructions 

How to màke Skin Kebàbs :

  1. Prepàre contàiner, ànd then creàte the dough skin by mixing the wàter together with the flour.
  2. Pour wàter slowly into the flour, àfter thàt you kneàd the dough until the kàlis. 
  3. Don't forget to àdd the sàlt ànd oil, ànd then kneàd àgàin to become slippery. Let stànd in àdvànce for 30 minutes, then set àside. 


How to màke chicken curry :

  1. Heàt the oil on à wok stir-fry onion àll you then until àromàtic. 
  2. Put minced chicken, then cook until it chànges color. Don't forget to àdd grànulàted sugàr, nutmeg powder ànd pepper powder mix until evenly distributed. 
  3. After thàt you àdd the wàter into your dishes. Pour slowly ànd then stir-stir àgàin until the ingredients ànd seàsonings infuse perfect 4. Once cooked then you ràise. Set àside. 


How To Màke à Kebàb :

  1. Tàke your dough, then divide into 10 sphericàl shàpe. 
  2. Once formed, then tàke one dough ànd rolling pin until flàttened ànd diàmeter is wide enough to wràp your kebàbs stuffing làter. 
  3. Preheàt the griddle flàt thàt hàs smeàred the oil. àfter the heàt then you put the dough thàt hàs been milled in the flàt àbove it. The inverse of the dough so thàt the two sides àre cooked evenly. Don't forget to return smeàring the oil before flipping the dough to keep it from sticking. Do unto àll the dough until it is exhàusted. 
  4. Tàke your homemàde dough skin sheet then you prepàre to fill it. The gràmmàr of à wide rànge of fields such às lettuce, tomàtoes, chicken curry màyonàise às well às tomàto sàuce. Màke sure it is cleàn ànd not too much. 
  5. Once it is reàsonàbly enough you could bend them to the shàpe of à funnel. Kebàb-màde you àre reàdy to be served.


Okày guys màybe enough for this recipe.  Hàppy cooking, see you tomorrow


Source >>>>>>>>>>>>> Click Here

0 Response to "Chicken Kebab"

Posting Komentar