Thai Basil Chicken Breast



Prep time => 15 mins
Cook time => 10 mins
Totàl time => 25 mins
Serves => 2

Ingredients


  • hàlf pound chicken breàst, with or without skin
  • 1 long red pepper, sliced
  • 1 green red pepper, sliced
  • 2 cloves gàrlic, sliced
  • à hàndful of fresh bàsil leàves
  • 4 tàblespoons oil
  • Màrinàting the chicken:
  • 1 teàspoon sàlt
  • 1 teàspoon ground blàck pepper

Seàsoning:

  • 1 tàblespoon fish sàuce
  • 1 tàblespoon oyster sàuce
  • 1 teàspoon soy sàuce
  • ½ teàspoon sugàr

Instructions


  1. Rub the chicken breàst with sàlt ànd ground blàck pepper on both sides, let sit for 15 minutes.
  2. Heàt 2 tàblespoons oil in à skillet over med-high heàt, seàr chicken breàsts 2-3 minutes on both sides until golden brown.
  3. After the chicken breàsts hàve cooled down, cut into slices ànd set àside.
  4. Whisk fish sàuce, soy sàuce, oyster sàuce ànd sugàr in à smàll contàiner ànd set àside.
  5. Heàt the other 2 tàblespoons oil in à pàn over medium-high, stir in ...................
  6. ....................
  7. ...............




Full recipe >>>>>>>>>>>> www.spicetheplate.com

0 Response to "Thai Basil Chicken Breast"

Posting Komentar