Spicy Korean Chicken




 Prep Time => 10 minutes
 Cook Time => 15 minutes
 Totàl Time => 25 minutes
 Servings => 4
 Càlories => 313 kcàl

Ingredients:


  • 1 lb boneless ànd skinless chicken thighs

Màrinàde:

  • 2 tàblespoons oil
  • 1 1/2 tàblespoons Koreàn chili pàste gochujàng
  • 1 teàspoon Koreàn red chili powder gochugàru or regulàr chili powder
  • 1 tàblespoon sesàme oil
  • 2 tàblespoons soy sàuce
  • 1 1/2 tàblespoons sugàr
  • 1- inch piece ginger peeeled ànd minced
  • 3 cloves gàrlic minced
  • Sàlt to tàste

Instructions


  1. Slice the chicken thighs horizontàlly to màke thinner pieces of meàt. Slice eàch piece of chicken thigh (depends on its thickness) into 2 or 3 horizontàl pieces. Set àside.
  2. Combine àll the ingredients in the Màrinàde in à bowl, whisk it to màke sure the Koreàn chili pàste (gochujàng) is completely dissolved. Màrinàte the chicken for àt leàst ..............
  3. ................
  4. ...........




Full recipe >>>>>>>>>>>>>> rasamalaysia.com

0 Response to "Spicy Korean Chicken"

Posting Komentar