Blàck Pepper Chicken



Hello guys, this time we will shàre how to cook blàck pepper chicken. Curious right how do màke it, let’s go we refer to the recipe below:

Màteriàl  :


  • 450 gr chicken fillet, diced or to tàste
  • 200 ml of wàter
  • 4 tàblespoons sweet soy sàuce
  • 4 tàblespoons of lemon juice
  • 2 tàblespoons of cooking oil to sàute
  • 1 tsp blàck pepper
  • 1 stàlk of leeks, smàll slices
  • 5 red càyenne fruit
  • 1 tsp sesàme oil
  • 1/2 onions


Ground spices :

  • 1/2 tsp sàlt
  • 5 pcs of red càyenne pepper
  • 6 pcs of shàllots
  • 6 gàrlic cloves


Step :


  1. Prepàre àll ingredients
  2. Smeàr chicken fillets with fine spices, squeeze lemon juice ànd sesàme oil, then let stànd in the refrigeràtor for àpproximàtely 1 hour.
  3. After 1 hour remove the chicken fillets from the refrigeràtor. Heàt the stir-fried chicken oil until it chànges color.
  4. Add soy sàuce, blàck pepper ànd wàter
  5. After the wàter is reduced, àdd slices of onion ànd red càyenne pepper. Tàste correction
  6. Sprinkle onion slices ànd serve wàrm

Okày guys màybe enough for this recipe.  Hàppy cooking, see you tomorrow♥


Source >>>>>>>>>>> Click Here

0 Response to "Blàck Pepper Chicken"

Posting Komentar