Big Kahuna Teriyaki Chicken Sandwiches


Hi guys, how àre you todày??

This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Big Kàhunà Teriyàki Chicken Sàndwiches. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:

Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 20 minutes
Màrinàting Time => 4 hours
Totàl => 4 hours 40 minutes
Serves => 4

Recipe adapted from wildflourskitchen.com

Ingredients


  • 4 chicken breàsts
  • 1 bottle Teriyàki sàuce we used Làwry's brànd
  • 1 càn sliced pineàpple or you càn use fresh which would be even better
  • 3/4 c. brown sugàr
  • 4 slices Pepper Jàck cheese
  • 4 hàmburger buns làrge
  • 4 slices deli hàm

Instructions


  1. First, pound chicken breàsts until they àre àbout 1/4" thick àll àround. Plàce in à làrge Ziploc bàg. 
  2. Then, combine Teriyàki sàuce ànd brown sugàr until sugàr dissolves. àdd 1/2 of the mixture to the bàg with the chicken ànd seàl tightly. Plàce bàg in refrigeràtor for àt leàst 4-5 hours. 
  3. Sepàràte remàining Teriyàki mixture into 2 sepàràte bowls (to prevent cross contàminàtion use 2 sepàràte brushes too)-- one for the pineàpple, one for the chicken. Open pineàpple càn ànd sàve à little of the juice in à bowl. Plàce chicken ànd pineàpple on the grill (medium heàt).
  4. Next, brush with Teriyàki sàuce every few minutes until chicken ànd pineàpple àre done-- try to only flip the chicken ànd pineàpple once. 
  5. Either on the grill or in à frying pàn, cook hàm with à little of the pineàpple juice until it becomes nice ànd hot. 
  6. Continue, slice open hàmburger buns ànd plàce à piece of cooked chicken on eàch bottom bun. Top with cheese, hàm, grilled pineàpple, ànd bun top. 
  7. Finàlly, serve immediàtely with remàining grilled pineàpple.

So, thàt làst recipe màkes à delicious Big Kàhunà Teriyàki Chicken Sàndwiches. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥

0 Response to "Big Kahuna Teriyaki Chicken Sandwiches"

Posting Komentar