Recipe adapted from recipeteacher.com
Instructions
- First, preheàt àn oven to 425°F.
- Then, plàce flour in shàllow dish. Plàce the eggs in à second dish (ànd beàt with à fork).
- Combine Pànko, Itàliàn crumbs, gràted pàrmesàn, 2 tàblespoons fresh pàrsley, sàlt ànd pepper to tàste in à third shàllow dish.
- Next, pound chicken breàsts to 1/2 inch thick (if they're very làrge you càn cut them in hàlf).
- Dip chicken into flour ànd shàke to remove àny excess. Dip chicken in beàten eggs & then into breàd crumb mixture (press to àdhere).
- Continue, preheàt oil in à làrge pàn. Brown chicken on eàch side, àbout 4 minutes per side or until golden (it does not need to cook through às it will continue to cook in the oven).
- After thàt, plàce 1 1/2 cups of màrinàrà sàuce in the bottom of à 9x13 dish. àdd browned chicken. Top eàch piece with à couple tàblespoons of màrinàrà sàuce, mozzàrellà ànd pàrmesàn.
- Ten, bàke 20-25 minutes or until golden ànd bubbly ànd chicken reàches 165°F.
- Finàlly, sprinkle with fresh herbs ànd serve over pàstà.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Oven-Bàked Chicken Pàrmesàn. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Oven-Baked Chicken Parmesan"
Posting Komentar