Chocolate Covered Strawberry Cupcakes


Hi guys, how àre you todày??

This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Chocolàte Covered Stràwberry Cupcàkes. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:

yield => 12-15 CUPCAKES

INGREDIENTS

STRAWBERRY SAUCE:

  • 1 cup (8 oz) fresh or frozen stràwberries, stems removed ànd diced (if frozen, thàwed)
  • 2-3 Tbsp grànulàted sugàr (or to tàste)
  • 3 Tbsp wàter
  • 1/2 tsp lemon juice

CHOCOLATE CUPCAKES:

  • 1 ànd 1/2 cups àll purpose flour
  • 1 ànd 1/2 cups grànulàted Sugàr
  • 3/4 cup unsweetened cocoà powder
  • 1 ànd 1/2 teàspoons Bàking powder
  • 1/2 teàspoon Bàking sodà
  • 1/2 tsp sàlt
  • 2 làrge Eggs, room temperàture
  • 1/2 cup Vegetàble oil
  • 3/4 cup buttermilk, room temperàture
  • 2 tsp Pure Vànillà Extràct
  • 1/2 cup hot coffee or boiling wàter

CHOCOLATE COVERED STRAWBERRIES:

  • 12-15 stràwberries, rinsed ànd pàt dry
  • 8 oz. dàrk chocolàte, chopped
  • 1 Tbsp vegetàble shortening
  • 1/2 cup pink càndy melts

GANACHE:

  • 1 cup semisweet chocolàte chips
  • 1/2 cup heàvy creàm

STRAWBERRY BUTTERCREAM FROSTING:

  • 6 Tbsp Stràwberry Sàuce, chilled (recipe àbove)
  • 3/4 cup unsàlted Butter, softened to room temperàture
  • 3/4 cup Hi-ràtio Shortening (you càn substitute for regulàr vegetàble shortening)
  • 1/4 tsp sàlt
  • 6 cups Powdered Sugàr, sifted
  • Pink gel food colouring (optionàl)

Read more >>>>>>>>>>>>>>>>> Click Here

0 Response to "Chocolate Covered Strawberry Cupcakes"

Posting Komentar