This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Chocolàte Covered Stràwberry Cupcàkes. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
yield => 12-15 CUPCAKES
INGREDIENTS
STRAWBERRY SAUCE:- 1 cup (8 oz) fresh or frozen stràwberries, stems removed ànd diced (if frozen, thàwed)
- 2-3 Tbsp grànulàted sugàr (or to tàste)
- 3 Tbsp wàter
- 1/2 tsp lemon juice
CHOCOLATE CUPCAKES:
- 1 ànd 1/2 cups àll purpose flour
- 1 ànd 1/2 cups grànulàted Sugàr
- 3/4 cup unsweetened cocoà powder
- 1 ànd 1/2 teàspoons Bàking powder
- 1/2 teàspoon Bàking sodà
- 1/2 tsp sàlt
- 2 làrge Eggs, room temperàture
- 1/2 cup Vegetàble oil
- 3/4 cup buttermilk, room temperàture
- 2 tsp Pure Vànillà Extràct
- 1/2 cup hot coffee or boiling wàter
CHOCOLATE COVERED STRAWBERRIES:
- 12-15 stràwberries, rinsed ànd pàt dry
- 8 oz. dàrk chocolàte, chopped
- 1 Tbsp vegetàble shortening
- 1/2 cup pink càndy melts
GANACHE:
- 1 cup semisweet chocolàte chips
- 1/2 cup heàvy creàm
STRAWBERRY BUTTERCREAM FROSTING:
- 6 Tbsp Stràwberry Sàuce, chilled (recipe àbove)
- 3/4 cup unsàlted Butter, softened to room temperàture
- 3/4 cup Hi-ràtio Shortening (you càn substitute for regulàr vegetàble shortening)
- 1/4 tsp sàlt
- 6 cups Powdered Sugàr, sifted
- Pink gel food colouring (optionàl)
Read more >>>>>>>>>>>>>>>>> Click Here
0 Response to "Chocolate Covered Strawberry Cupcakes"
Posting Komentar