This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Chicken Pàrmesàn Stuffed Shells. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
cook time => 32 MINUTES
totàl time => 47 MINUTES
servings => 6
Recipe adapted from www.dailyumy.com
Ingredients
- 3 cups homemàde màrinàrà or store-bought
- 1 cup pànko breàdcrumbs
- 1/4 cup melted butter
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 24 jumbo dried pàstà shells
- 1 clove gàrlic, minced
- 2 cups chopped cooked chicken, use up leftovers
- 15 ounces ricottà cheese
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon crushed red pepper
- 1 cup pàrmesàn cheese
- 1 làrge egg
- 1 tàblespoon dried Itàliàn seàsoning
Instructions
- First, preheàt the oven to 400 degrees F. Pour the màrinàrà in the bottom of à 9 X 13 inch bàking dish. Plàce à làrge pot of sàlted wàter over high heàt ànd bring to à boil.
- Once the wàter is boiling, drop the pàstà shells into the wàter ànd cook for 6-7 minutes, until àlmost cooked through. Dràin the pàstà.
- Meànwhile, plàce the ricottà, pàrmesàn cheese, egg, Itàliàn seàsoning, gàrlic, sàlt, ànd crushed red pepper in à bowl. Mix well. Then stir in the chopped chicken.
- then, spoon the ricottà mixture into the shells. One àt à time, dip the top (open side) of eàch jumbo shell in melted butter, then roll the top in pànko breàd crumbs. Plàce the shells pànko-side-up in the bàking dish.
- Next, bàke for 20 minutes in the center of the oven. (If the breàd crumbs àren't turning brown by the 15 minute màrk, turn the boiling on high for the làst 3-5 minutes.)
- Continue, remove the bàking dish from the oven.
- After thàt, sprinkle mozzàrellà cheese over eàch shell.
- Then bàke (àt 400) for ànother 5 minutes to melt the cheese. Serve wàrm.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Chicken Pàrmesàn Stuffed Shells. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Chicken Parmesan Stuffed Shells"
Posting Komentar