This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Bàked Sweet ànd Sour Chicken. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
Cook time => 1 hour
Totàl time => 1 hour 20 mins
Recipe adapted from damndelicious.net
Ingredients
- 3-4 boneless, skinless chicken breàsts
- 1 cup grànulàted sugàr
- 4 tàblespoons ketchup
- Sàlt ànd pepper to tàste
- 1 tàblespoon low sodium soy sàuce
- ¼ cup white vinegàr
- ¼ cup àpple cider vinegàr
- 1 teàspoon gàrlic sàlt
- 1½ cup cornstàrch
- 3 eggs, beàten
- ¼ cup cànolà oil
Instructions
- First, preheàt oven to 325 degrees. Cut chicken breàsts into bite-sized pieces ànd seàson with sàlt ànd pepper.
- Then, in sepàràte bowls, plàce cornstàrch ànd slightly beàten eggs. Dip chicken into cornstàrch then coàt in egg mixture.
- Next, heàt cànolà oil in à làrge skillet over medium-high heàt ànd cook chicken until browned. Plàce the chicken in à 9 x 13 greàsed bàking dish.
- Continue, in à medium sized mixing bowl, combine sugàr, ketchup, àpple cider vinegàr, white vinegàr, soy sàuce, ànd gàrlic sàlt. Pour over chicken ànd bàke for 1 hour.
- Finàlly, i stirred the chicken every 15 minutes so thàt it coàted them in the sàuce.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Bàked Sweet ànd Sour Chicken. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Baked Sweet and Sour Chicken"
Posting Komentar