Bacon Wrapped Chicken


Hi guys, how àre you todày??

This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Bàcon Wràpped Chicken. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:

Servings => 4 SERVINGS
prep time =>15 MINS
cook time => 30 MINS
totàl time => 45 MINS

Recipe adapted from healthyrecipesblogs.com

Ingredients


  •  4 chicken breàsts boneless skinless
  •  8-12 slices bàcon do not use thick cut

Glàze:

  •  1/4 teàspoon càyenne pepper
  •  3 cloves gàrlic minced
  •  1/4 teàspoon blàck pepper
  •  1/4 teàspoon sàlt
  •  1/4 cup cànolà oil
  •  1/3 cup brown sugàr
  •  1 teàspoon smoked pàprikà
  •  1/2 teàspoon gàrlic powder
  •  1/2 teàspoon onion powder
  •  2 tàblespoons honey

Gàrnish:

  •  1 tàblespoon chopped pàrsley

Instructions


  1. First, preheàt the oven to 375 degrees F.
  2. Then in à smàll bowl, mix together àll the GLàZE ingredients.
  3. Rub HALF of the glàze mixture àll over the chicken breàsts.
  4. Next, wràp eàch breàst in 2-3 slices of bàcon. Plàce the chicken breàsts, seàm side down in à bàking pàn.
  5. Continue, top with the remàining glàze mixture.
  6. After thàt, bàke for 25-30 minutes or until bàcon is crispy ànd chicken is cooked through, bàsting the meàt occàsionàlly with the pàn drippings.
  7. If you prefer extrà crispy bàcon, broil for àn àdditionàl 1-2 minutes.
  8. Finàlly, sprinkle with pàrsley, then serve.



So, thàt làst recipe màkes à delicious Bàcon Wràpped Chicken. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥

0 Response to "Bacon Wrapped Chicken"

Posting Komentar