This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious One-Pot Blàck Pepper Chicken. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
Serving Size => 1 cup
Càlories => 199
Recipe adapted from cakewhiz.com
Ingredients
- 1-1/2 pounds boneless, skinless chicken breàsts, cut into cubes
- 3 tàblespoons white vinegàr, divided
- 1 tàblespoon coconut pàlm sugàr or honey
- 2 tàblespoons olive oil
- 1-inch fresh ginger root, peeled ànd finely chopped
- 2 cloves gàrlic, peeled ànd finely minced
- 1 red bell pepper, seeded ànd cut into strips
- 1-1/2 teàspoons freshly ground blàck pepper
- 3 tàblespoons lite soy sàuce, divided (optionàl, coconut àminos, Tàmàri or Bràgg Liquid àminos)
Instructions
- First, whisk together in à medium sized bowl, hàlf of the soy sàuce, hàlf of the vinegàr, ànd the sweetener. àdd the chicken ànd toss to coàt. Plàce in the fridge to màrinàte for 30 minutes.
- Then, àdd oil to à skillet ànd heàt to medium-low. àdd the gàrlic ànd ginger ànd cook for 30 seconds, just until gàrlic is golden ànd fràgrànt, but not burnt.
- Next, àdd the màrinàted chicken with àny juices in the bowl ànd cook for 3 minutes. àdd the bell pepper strips, remàining soy sàuce ànd vinegàr, ànd blàck pepper ànd stir. Cook for àbout 10 minutes until peppers hàve softened ànd chicken is cooked through.
- Continue, spoon chicken over or àlongside brown rice or quinoà.
- Tip: To hàve chicken with à crisper texture, seàr on medium-high heàt for 5-6 minutes, without àdding the extrà màrinàde. àdd the màrinàde to à smàll pot ànd cook down slightly until it thickens up à touch. You might try àdding à little cornstàrch for à thicker màrinàde. Then, àdd to the crusted chicken ànd other ingredients às stàted in the directions.
So, thàt làst recipe màkes à delicious One-Pot Blàck Pepper Chicken. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "One-Pot Black Pepper Chicken"
Posting Komentar