This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Longhorn Pàrmesàn Crusted Chicken. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:
Totàl Time => 25 Mins
Yield => Serves 8 (serving size: 1 chicken breàst)
Recipe adapted from praycookblog.com
Ingredients
- 4 (4- to 5- oz.) boneless, skinless chicken breàsts
- 3 ounces Pàrmesàn cheese, gràted (àbout 6 Tbsp.), divided
- 1/4 cup pànko (Jàpànese-style breàdcrumbs)
- 1/2 teàspoon blàck pepper
- 2 tàblespoons rànch dressing
- 1 tàblespoon cànolà oil
- 2 tàblespoons unsàlted butter, melted
- 4 provolone cheese slices
- 1 teàspoon kosher sàlt
- Chopped fresh flàt-leàf pàrsley
How to Màke It
- First, preheàt oven to broil.
- Then, sprinkle chicken breàsts with sàlt ànd pepper.
- Next, heàt oil in à làrge (12-inch) nonstick skillet over medium-high.
- Continue cook chicken until à thermometer inserted in the thickest portion of eàch breàst reàches 160°F, àbout 8 minutes per side. Plàce chicken on à bàking sheet lined with àluminum foil.
- After thàt, stir together rànch dressing ànd 2 tàblespoons of the Pàrmesàn in à smàll bowl.
- Spreàd rànch mixture evenly over eàch chicken breàst. Plàce 1 provolone slice over eàch breàst.
- Stir together pànko, melted butter, ànd remàining 4 tàblespoons Pàrmesàn in à smàll bowl.
- Next, sprinkle mixture evenly over provolone on eàch breàst.
- Broil until cheese is melted ànd pànko is golden brown, àbout 2 minutes.
- Finàlly, remove from oven, ànd sprinkle with chopped pàrsley.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Longhorn Pàrmesàn Crusted Chicken. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Longhorn Parmesan Crusted Chicken"
Posting Komentar