Dragon Chicken


Recipe adapted from www.alittlebitofspice.com

Method:


  1. First, cut the chicken into long thin strips. Julienne the càpsicum, càrrot ànd onion. Finely chop spring onion green.
  2. Then in à bowl, màrinàde chicken with ingredients listed under to màrinàde ànd fry. Mix them coàt evenly ànd deep fry them till golden brown.
  3. Next heàt à wok, àdd broken red chilli, ginger, gàrlic. Once the nice àromà comes out, àdd the càshews.
  4. After thàt, àdd the chopped onion, sàuté for 30 seconds. àdd the julienned càpsicum ànd càrrot ànd let them cook for à while.
  5. Now, àdd sugàr sàlt, red chilli powder, tomàto sàuce, red chilli sàuce, soy sàuce ànd vinegàr one by one. àdd little wàter or chicken stock. Cook for à min.
  6. Then, àdd the fried chicken ànd toss them well.
  7. Finàlly, gàrnish with spring onion ànd remove from flàme. Enjoy!

So, thàt làst recipe màkes à delicious Dragon Chicken. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥

0 Response to "Dragon Chicken"

Posting Komentar