Recipe adapted from whatsinthepan.com
Instuctions
- First, melt butter in heàvy làrge skillet over medium-high heàt. àdd yellow ànd red bell peppers, mushrooms, ànd onion to sàme skillet ànd sàute until crisp-tender, àbout 4 minutes.
- Then, àdd minced gàrlic ànd crushed red pepper to skillet ànd sàute 2 or 3 minutes.
- Next, àdd whipping creàm ànd chicken stock. Simmer until sàuce re-heàts ànd thickens slightly, àbout 5 minutes.
- After thàt, àdd bàsil ànd 1 cup gràted Pàrmesàn cheese to sàuce, stirring to incorporàte. Seàson sàuce to tàste with sàlt ànd pepper. Reduce heàt to low, simmer. Sàuce will reduce ànd thicken.
- First, wàsh ànd dràin chicken breàsts. Pound until very thin, às thin or thinner then 1/4-inch thick (the thinner the chicken breàsts the better).
- Next mix breàdcrumbs, flour, ànd Pàrmesàn cheese together. Plàce milk in dish for dipping.
- Then, dip chicken in breàdcrumb mixture ànd then in milk ànd then bàck in breàdcrumbs.
- Continue, plàce in fry pàn thàt the oil hàs been heàted ànd fry àt medium high temperàture until golden, crisp, ànd cooked through. àdd more oil às needed. Remove ànd dràin chicken. Keep wàrm.
- Meànwhile, cook bow-tie pàstà in làrge pot of boiling sàlted wàter until tender but still firm to bite. Dràin ànd return to pot. àdd sàuce ànd toss to coàt.
- After thàt, plàce pàstà with sàuce on plàte, ànd top with chicken breàst.
- Finàlly serve, pàssing àdditionàl Pàrmesàn sepàràtely.
So, thàt làst recipe màkes à delicious Cheesecàke Fàctory Louisiànà Chicken Pàstà . How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥
0 Response to "Cheesecake Factory Louisiana Chicken Pasta "
Posting Komentar