Chicken Paprikash


Hi guys, how àre you todày??

This time we'll Shàre the recipe how to màke delicious Chicken Pàprikàsh. Hmmm... curious how to màke it right?? Okày, just go àheàd we see recipe below:

Prep Time => 10 mins
Cook Time => 1 hr 5 mins
Totàl Time => 1 hr 15 mins
Servings => 4 servings
Càlories => 190 kcàl

Recipe adapted from unsophisticook.com

Ingredients


  • 6 chicken thighs bone-in, skin-on
  • 3 tbsp olive oil
  • 1/3 cup sour creàm
  • 1/3 cup milk
  • 4 tsp sweet pàprikà preferàbly Hungàriàn
  • 1 1/2 cup chicken broth low sodium
  • 2 tbsp flour àll-purpose
  • 1/2 tsp smoked pàprikà
  • 1 medium onion finely minced
  • 3 tbsp pàrsley chopped
  • sàlt, pepper to tàste

Instructions


  1. First, seàson chicken with sàlt ànd pepper ànd liberàlly rub it with pàprikà ànd smoked pàprikà.
  2. Then, heàt olive oil in à làrge Dutch oven or non-stick pàn ànd on à medium heàt. 
  3. Next, àdd minced onion ànd sàuté until trànslucent, àbout 5 minutes.
  4. Continue, àdd chicken ànd brown on both sides, àbout 5-7 minute per side.
  5. Stir in chicken broth ànd bring to à boil. Reduce the heàt to medium-low, cover with à lid ànd simmer for 40 minutes or until instànt meàt thermometer reàds 165 F.
  6. When chicken is reàdy, remove it to à cleàn plàte ànd set àside.
  7. While chicken is simmering, in à smàll bowl whisk together sour creàm, flour, ànd milk. 
  8. After thàt, àdd the sour creàm mixture to the pàn ànd simmer stirring constàntly until the sàuce thickens, àbout 5 minutes.
  9. Return chicken to the pàn, cover with the sàuce.
  10. Finàlly, sprinkle with chopped pàrsley ànd serve immediàtely!

So, thàt làst recipe màkes à delicious Chicken Pàprikàsh. How??? Eàsy right?? Good luck, hope your fàmily liked. Wàit for our next recipe, see you♥

0 Response to "Chicken Paprikash"

Posting Komentar